Medische- en Cosmetische Peelings ( Black Wawa Peeling)

Ik bied u een aantal behandelingen aan, die voor elke huidtype geschikt is. Weet u niet, welke peeling voor u geschikt is, geen probleem. Als u wilt, kunt u gebruik maken van een 'gratis intakegesprek.'

Wat is een chemische peeling?

Wat is een peeling? 'Schillen'- het verwijderen van de bovenste laag van dode huidcellen!

Epidermale cellen zijn contstant in beweging uit de onderste lagen naar de oppervlakte, waar ze afsterven en worden afgeworpen en geleidelijk vervangen door nieuwe, jongere. Als dit proces wordt versneld, zal de huid sneller worden geactualiseerd en daarom krijgt het een frisse kleur en glad terrein!

De procedure is meer dan honderd jaar oud: oude Egyptische en oude Oosterse andere schoonheid gebruikte wijn, citroenen en zure melk, om 'op te lossen' van de bovenste huidlaag. Een jonge gladde huid, dat wilde ze 100 jaar geleden ook al.

Zoals we zeiden, peeling verwijderdt de bovenste laag van de cellen, celvernieuwing wordt sterk gestimuleerd. Bovendien, bevordert het proces van regeneratie en zelfherstellende, stimuleert de cynthese van collageen, waardoor de huid een jeugdige stanby wordt.

Meestal drie verschillende TYPE PEELINGS:

MECHANISCHE PEELING

Verwijdering van een oppervlaktelaag van de huid. Schuurmiddelen, zoals korrels en microkristallen

Chemisch

Zuur, gebasseerde en andere werkzame stoffen.

FYSISCHE PEELING

Laser of Ultrageluid

Oppervlakte peeling kan zuur zijn, mechanisch of ultrasoon. Midden en diep effect wordt uitgevoerd door laser of zuur peelings. Zure dus gedeeld door de mate van ' agressiviteit', dit wordt bepaald door de zuurconcentratie ( 2-70%) en PH.

Vaak de toegewezen zuur schillen snelheid geleidelijk toenemende zuurconcentratie. Het blijkt dat schillen verschillend niveau (diepte) en de mate van blootstelling en respectievelijke taken: acne en acne hulp oppervlak zuur schillen met antibacteriele en anti-inflammatoire werking. Deze peelings normaliseren talg, reinigt de porien, doden ziektekiemen, wit de huid (verbleking), lijn teint en huidstructuur zal zuurtegraad of mechanische peeling het oppervlak; pigmentatie en sproeten helpen zuur schillen met de bliksem effect. Effectief tegen rimpels en diepe peelings (afhankelijk van de huidconditie) terwijl het oppervlak zuur schillen gladde huid waardoor het elastischer en gehydrateerd aldus tot fijne lijnen; Littekens, Striae, Post-acne en helpen de loop van midden of diepe peelings.

Verbetering van de acties van andere cosmetische producten en procedures na het schillen van de huid, wordt de huid gevoeliger. ( betere opname van cremes en maskers. Bezynektsionnaya Biorevitalization etc.

Black Wawa Peeling

De Black Wawa Peeling is een Carbonpeeling, die dankzij de combinatie tussen lasertechnologie en een speciaal koolstofmasker uiterst effectief is. Een laag van het masker wordt aangebracht op de huid. Zodra het droog is, wordt deze met de Q-switched Yag-laser met een speciale filter, het masker verwijderd ofwel afgeschilferd. Gemiddeld, kan er een grote huidverbetering worden verwacht na de eerste sessie, maar de beste resultaten worden behaald na 4 behandelingen!

Door de combinatie van laser en het speciale masker is dit een uitstekend zuiveringstechniek en geeft dus een diepe reiniging. Ook is het effectief in het beheersen van talf-afscheiding, heeft een anti-ontstekend effect, helpt tegen acne en reinigt de porien. De Black Wawa Peeling is ook een effectieve methode voor verjonging. De behandeling is veilig en pijnloos!

Bovendien, zal het de huidschilfering verbeteren, waardoor ook producten voor de huidverzorging sneller en beter zullen penetreren. Ook kan de absorptie van het laserlicht door de huid het collageen niveau stimuleren om zodoende de huid te verstevigen. Ook de helderheid van de huid wordt beter. Tegenlijkertijd kan het ook een ongelijkmatige tint verbeteren, acne littekens verminderen en gedepigmenteerde huidaandoening optimaliseren.

 

Black Wawa Peeling

Black Wawa Peeling

Deel deze pagina