Vitamine C Peeling

Bij deze peeling wordt een vloeistof op de huid aangebracht, waardoor de bovenste cellagen afschilferen. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen en elastine, zodat een gladdere, zachte en frissere huid verschijnt.

Een chemische peeling vitamine A-C is een veilige en goed bestudeerde behandeling met weinig neveneffecten, indien het uitgevoerd wordt door een ervaren behandelaar.

VITAMINE A: TRETINOÏNE EN RETINOL

Dat vitamine A-zuur de verouderde huid kan verjongen werd bij toeval ontdekt in de jaren '80 toen de dermatoloog Kligman een onderzoek deed naar de werking van deze stof bij acne. Mensen hadden niet alleen minder last van acne, maar hun huid ging er ook een stuk jonger uit zien. Sindsdien is er veel onderzoek naar de werking van vitamine A-zuur gedaan. Het bleek het enige ingrediënt waarvan onomstotelijk vast staat dat het huidverjongend kan werken. Soms kan het zijn dat een pigmentatie in combinatie met een andere behandeling noodzakelijk is, om het gewenste restultaat te behalen!

( Let op! Deze peeling is geen medische peeling, wilt u een zware vitamine A peeling, verwijs ik u door naar een arts! )

Deel deze pagina