Resultaat Chemische Peeling in combinatie met de Diamant Peeling

Resultaat Chemische Peeling in combinatie met de Diamant Peeling

Chemische Peeling

SIMILDIET PROFESSIONELE PEELINGS

Het assortiment Peelings van SIMILDIET is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Veronique Geerts is degene die u gaat behandelen, zij is gespecialiseerd in deze peelings. Door haar medische achtergrond kan ze u precies vertellen welke peeling u nodig heeft. De Simildiet Peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering, huidproblemen tot ernstige huidproblemen!

De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen als standaard Peelings die wel gebufferd zijn. Deze standaard gebufferde Peelings zijn tot vijf keer minder sterk en geven ook gewoon minder goed resultaat.

De Medische Peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard. De vier verschillende Medische Peelings van Simildiet zijn ieder ontwikkeld voor hun eigen doelstelling.

SAMA PEEL

De SAMA Peel is een medium medische peeling, welke ruim inzetbaar is. Vette huiden met vergrote poriën, comedogenic acne (cosmetica puistjes), cystische acne. Exfolieert en egaliseert de huid. Ophelderend effect op de SkinTone. Verbetert de pigmentatie en vermindert de hoeveelheid diepte van pigmentvlekken. Post acne littekens en donkere vlekken. Inzetbaar tegen Seborrhoïsch eczeem, huidveroudering door schade van zon en verbetert de fijne gezichtslijntjes. ( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

DE YELLOW PEEL

De Yellow Peel is een medium medische peeling, let op: speciaal aangeduid als, van toepassing om plaatselijke zones te behandelen. De naam komt door de gele kleur van deze peeling. Dit is haar hoofdingrediënt: Retinol. Dankzij de krachtige exfoliërende werking, bevorderd de YellowPeel verwijdering van de dermal en epidermal laagjes van de huid. Samen met de overige ingrediënten, is de Yellow Peel eensterke remmer van Tyrosinase. Daarom bewerkstelligen we een egalere skin tone en depigmentatie effecten. De belangrijkste indicatie is de behandeling van Hyperchromicspots (hyperpigmentatie vlekken), ontstaan door de zon, huidveroudering, en hormonale effecten. Ook is de Yellow Peel inzetbaar als integraal gezichtsverjonging behandelingen. (SkinRejuvenationTreatments). Onder andere te benoemen als: fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, striae, gedevitaliseerde huid zonder helderheid, matte huiden, ongelijkmatige pigmentatie huiden. ( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

AZELAN PEEL

De Azelan peel is een medium medische peeling: Vette, Acne en Rosacea huid Toepasbaar bij de vette, acne en rosacea, folliculitis en bij grove poriën of een vette glimmende huid. Ingrediënten: Azelaine zuur: werkt keratolytisch, antibacterieel, blekend en antioxiderend Salicylzuur: werkt extolierend, dringt diep door in de poriën Melkzuur: sterke hydratant en verstevigend Amica: Extolierend, dringt diep in de poriën ( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

FERULINE PEEL

De Feruline peel is verzorgend en Photo-Aging Feruline peel is een medium medische peeling: Werking op de doorbloeding, haalt de vale laag van de huid en kan ook pigmentvlekken verminderen.( goede resultaten bij rokershuiden ) Ingrediënten: Ferulinezuur: Antioxidant, beschermt tegen veroudering door UV-straling Appelzuur: Verbetert de zuurgraad en werkt keratolystisch Citroenzuur: Versterkt de werking van de antioxidant Melkzuur: Sterke hydratant en verstevigend ( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

GLYCOPEEL

De Glycopeel is een medium medische peeling: Regeneren & Depigmentatie Keratolystich, verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidcontitie, verbetert de PH waarde en vermindert de rimpels. Ingrediënten: Glycolzuur: Sterk keratolytisch Kojid Acid: Opblekend Citroenzuur: Versterkt de werking van de antioxidant Melkzuur: Sterke hydratant en verstevigend Salicylzuur: Extolierend, dringt diep in de poriën ( mag na 14 dagen herhaald worden, na gelang van de conditie van uw huid )

MANDELICPEEL

De Mandelicpeel is een medium medische peeling: Huidversteviging en Verbeterend Een liftende peeling voor een verslapte losse huid. Hydraterend, verstevigend en stimuleert de celvernieuwing. Ingrediënten: Mandeliczuur: Amandelzuur, werkt verstevigend op de verslapte huid D.M.A.E.: Zeer sterke hydraterende werking ( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid.

Voordelen van een Chemische Peeling

• Minimaal risico

• Geen hoge kosten

• Korte hersteltijd (enige dagen)

• Geen permanente beschadiging van de dermis

• Geen zon-sensitiviteit na de behandeling

• De behandeling kan zonder probleem worden herhaald • Alle huidtypen kunnen worden behandeld

• Dunne of reeds gelaserde huid kan worden behandeld

• Het lichaam produceert zijn eigen collageen 4 x meer! 

Deel deze pagina