Golden Facelift

Nummer 1 Facelift

Met behulp van kleine micro injecties wordt de vloeistof wordt in de bovenste huidlagen ingebracht, exact in de laag waar zich de doelcellen zich bevinden. Denk hieraan aan fibroblasten (cellen die collageen produceren)

Resultaat

Om een optimaal resultaat te behalen, dient de behandeling over het algemeen een aantal keer te worden herhaald en verschillende cocktails na gelang de conditie van u huid zal worden toegepast. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de de soort klacht (rimpels, droge huid, acne, etc), de oorzaak van de klacht en het huidtype.

Meestal zijn twee tot vier behandelingen nodig met tussenpauzes van twee tot vier weken. Uw Huidtherapeute zal u alles over deze procedure uitleggen.

Unieke samenstelling van cocktails

Dankzij de unieke samenstelling, worden rimpels niet opgevuld maar van binnenuit hersteld. De stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid die behandeld is met de golden facelift zal zichtbaar verbeteren.

Goldenlift wordt onder de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd. De kans op een overgevoeligheid voor één van de ingrediënten is zeer klein. De vloeistof, is een zeer effectieve en doeltreffende anti-aging cocktail die bestaat uit niet gecrossed linked hyaluronzuur, de vitamines A, B, D en E, aminozuren en groeifactoren. Niet gecrosslinked hyaluronzuur is identiek aan het hyaluronzuur van de menselijke huid en zorgt voor de 3 S-en: soepel, stevig en sappig. In tegenstelling tot het hyaluronzuur in fillers, die in de vorm van een gel de rimpels in de huid opvult.

Versteviging

Een zeer effectieve biostimulerende cocktail die aminozuren, peptiden en vitamines in één formule combineert. Alle ingrediënten werken samen om de synthese van collageen te stimuleren, hyperpigmentatie te verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Afgezien daarvan vermindert een oplossing effectief de verschijning van fijne lijntjes en rimpels en beschermt de huid tegen blootstelling aan de zon, waardoor deze een gezonde, stralende uitstraling krijgt.

GOLDENLIFT

Is een UNIEKE NATUURLIJKE LIFT die wordt gebruikt om rimpels te verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. De oplossing, die DMAE als primair ingrediënt bevat, zorgt voor een zichtbaar liftend en verstevigend effect en gaat het natuurlijke proces van huidveroudering tegen. Bovendien maakt het product het mogelijk om vrije radicalen en gifstoffen uit de huid te verwijderen, waardoor de kwaliteit ervan verbetert.

Volg Facebook / Instagram voor en na foto's 

Deel deze pagina