Huisregels

Om altijd voldoende tijd voor iedere klant te hebben, werk ik met behandelingen op afspraak.

Heeft u geen afspraak, maar wilt u wel meteen behandeld worden? Dan is de kans aanwezig dat ik u moet teleurstellen en dat wil ik graag voorkomen.

Een afspraak maken kan, via telefonisch contact of whats app. Ik denk graag met u mee om een afspraak in te plannen op een moment dat het u uitkomt. Wanneer u dit wenst, krijgt u ook een oproep of herinnering per email.

Het is prettig dat u op tijd op uw afspraak aanwezig bent. Indien u te laat komt voor een afspraak, loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het ontstane tijdgebrek.

Na 15 minuten wordt uw afspraak automatisch geannuleerd en zal 50% kosten worden aangerekend. Kunt u een afspraak niet nakomen? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch, whats app of via e-mail aan mij weten. Ik heb dan nog voldoende tijd om de gereserveerde tijd aan een andere klant te geven.

Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt, of niet komt opdagen, zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht conform de betalingsvoorwaarden. Het feit dat ik u help te herinneren aan uw afspraak is een extra service. U blijft er zelf verantwoordelijk voor, dat u op uw afspraak verschijnt. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behoud ik het recht voor om u uit te schrijven als klant van mijn praktijk. Ik vertrouw op uw begrip!

Bij het niet nakomen van uw afspraak en u reageert niet op mijn bericht, na 48 uur nog niks mogen vernemen, wordt u automatisch geschrapt uit het klantenbestand. Tot mijn spijt neem ik u niet meer aan als klant. (tenzij er een geldige reden ervoor is) Ik vertrouw op uw begrip!

Om uw bezoek aan mijn praktijk veilig en zo aangenaam mogelijk te maken, hanteer ik een aantal huisregels.

Door mijn praktijk te bezoeken, aanvaardt u de huisregels. Dit zijn de huisregels:

-Discriminatie is niet toegestaan.

-Wapenbezit, diefstal, vernieling, fysiek en verbaal geweld en (seksuele) intimidatie zijn in Curaçao niet toegestaan, in mijn praktijk tolereer ik dit ook niet.

-Van overtreding wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

-Overtreders worden aan de politie overgedragen. In alle gevallen worden de gemaakte kosten verhaald op de overtreder.

-Ziet u een onveilige situatie? Meld dit dan bij de mede huurders van mini mall Mahaai

-Het is verboden te roken binnen de praktijk en bijbehorende gebouwen. Dit geldt ook voor het roken van elektronische sigaretten.

-Gebruik van drugs en alcohol en/of het onder invloed zijn van drugs en/of alcohol in de praktijk is niet toegestaan en u wordt niet behandeld. U wordt wel gefactureerd!

-Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen naar de praktijk. Uiteraard mag u -indien nodig- wel een hulphond meebrengen.

-Wilt u een foto, film of geluidsopname maken van de behandeling, van mij of klanten? Dit mag alleen als u uitdrukkelijk toestemming heeft gevraagd én gekregen van de betrokkene(n). Ik vraag u de privacy van klanten en de mijzelf te respecteren, ook op sociale media.

-Ik verzoek u om zelf over uw eigendommen te waken. Huidcentrum La Vida is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Ik adviseer u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.

-Parkeren is op uw eigen risico

-Het is niet toegestaan om in de praktijk kleding te dragen die het gezicht bedekt. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om bivakmutsen, boerka’s, nikabs en integraalhelmen. Ik zal de deur niet openen!

Suggesties en opmerkingen Heeft u een suggestie, opmerking, compliment of klacht? Dan hoor ik dat graag. U kunt ze altijd aan mij doorgeven. Dit kan in de praktijk zelf, maar ook via whats app of telefonisch. Ik sta u graag te woord. 

Deel deze pagina