Lifting en afslanken d.m.v. de Hifu

NIEUW HIFU VOOR UW LICHAAM

Deze behandeling werkt precies zoals bij het gelaat. Enkel gaat het dieper in de huid.

Het maakt uw huid strakker en rekent af met overtollig vet! Speciaal voor de dames, waar ze zolang op zoek naar waren .... De vervelende armen ( kippenfilet ) zoals men zegt. Het buikje, dat maar niet wilt weg gaan of wat is verslapt en niet strak wordt. Ondanks al dat sporten!

De behandeling is aangenaam, de Hifu gaat 13 mm en 8 mm diep de huid huid in en daar wordt hetzelfde proces toegepast als in het gelaat. Op het lichaam kan de Hifu het decolleté, armen, vetplooitjes bij de oksels, verslapte buikhuid, love handles, dijen, etc.terug verstrakken en het klein beetje overtollig vet verwijderen.

Realiseer u wel dat het niet een behandeling is om overgewicht te behandelen. Het gaat de verbetering van verslapte huid en storende randjes die ondanks onze inspanningen in de sportschool maar niet willen verdwijnen!

Resultaat goed, maar ook bij deze behandeling moet u geduld hebben. Het lichaam heeft minimaal 1 maand nodig om het hele proces op gang te kunnen zetten, na deze maand begint u met de dag het mooie resultaat te zien!

Geschikt voor:

Boven armen

Boven en binnen- voorkant van de benen

Lovehandels

Buik

Billen

Deel deze pagina