Diamantpeeling

Diamantpeeling

Diamant Peeling

DIAMANT MICRODERMABRASIE, DE PEELINGMETHODE DIE JE HUID POLIJST

Diamant microdermabrasie geeft je onmiddellijk een zachte, gladde en jongere huid. Diamant microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten.

De bovenste fijne huidlaag verwijdert door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

COLLAGEENAANMAAK

Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de drukzuigmassage van het micro dermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Je huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos. Het resultaat is direct zich- en voelbaar!

 

WERKWIJZE Vooraf aan de microdermabrasie behandeling wordt uw huid intensief gereinigd. De micro dermabrasie volgt en de behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door ultrageluid en liftende modelage maskers. Werkstoffen zoals hyaluron, collageen worden ingezet naar behoefte van de huid. De huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen.

RESULTATEN DIAMANT MICRODERMABRASIE

• Verfijnt de huidstructuur

• Gladde zachte huid

• Vermindert pigmentvlekjes

• Egaliseert de huidskleur

• Verzacht rimpeltjes en lijntjes

• Verbetert de bloedcirculatie

• Verfrist en verjongt de huid

• Vernieuw uw huid dankzij het unieke diamantschijfje, een soort microdermabrasie-apparaat die de huidstructuur en elasticiteit verbetert. Maar, zonder korreltjes die soms hinderlijk zijn na een behandeling. Deze krachtige diamantpeeling gaat ook ouderdomsvlekken tegen.

• Het apparaat werkt met diamantopzetstukken die 100% kristalvrij zijn. De oude bovenste laag van de huid krijgt een peelingdankzij de diamantopzetstukken en vacuümstimulatie. Door met het apparaat over de huid te glijden, wordt deze laag afgewreven en wordt de onderliggende, nieuwe huid zichtbaar. Zo ziet uw huid er vitaal, gezond en fris uit.

• Het apparaat heeft 3 diamantopzetstukken en deze zijn ontwikkeld om de specifieke delen van het gezicht te behandelen: precisie, fijn en ruw. Voor het eerste gebruik kiest u best het fijne opzetstuk. Indien uw huid een intensievere peeling nodig heeft, kunt u voor het ruwe opzetstuk kiezen. Het precisieopzetstuk is bedoeld voor de kleine gebieden rondom de neus en ooghoeken.

• Het apparaat heeft 2 vacuümstanden: een lage en een hoge stand. De lage stand gebruikt u best als u een gevoelige huid hebt die wat dunner is. De hoge stand is bedoeld als opvolging van de lage stand of als u een wat dikkere huid hebt.

• De Diamantpeeling vernieuwt uw huid in slechts enkele minuten. Het apparaat verwijdert dode huidcellen die door vacuümstimulatie het apparaat worden ingezogen. Deze dode huidcellen worden opgevangen door een filter die u kunt verwisselen. Bij het verwisselen van de filter zult u zien wat voor vuildeeltjes zich al die tijd op uw huid hebben kunnen vestigen.

• Deze unieke peeling mag worden toegepast op uw wangen, kin, neus, handen, rond de lippen, rond de ogen en op het voorhoofd, decollete en handen.

De Diamantlift is geschikt voor het totale gezicht. ( ook als u een hele dunne huid / couperose huid heeft ) 

 

Deel deze pagina