Unieke anti aging en huidverbetering

Unieke anti aging en huidverbetering

Mesotherapie

Bij mesotherapie worden serums ( zeer geconcentreerde actieve werkstoffen ) in de diepere huidlagen gebracht.Zo kunnen ze de huid diep voeden en huidproblemen gericht aanpakken. Er zijn verschillende serums met elk een eigen werking. De serums hebben een hoge dosering huideigen werkstoffen die de structuur van de huid verbeteren, vocht herstellen en huidveroudering tegengaan. Ze helpen bij de herstructurering  van de collagene en elastische vezels in de huid te verzachten hierdoor een grove huidstructuur en littekenweefsel. Ook gaat het vochtophopingen tegen en verminderd het donkere kringen en wallen onder de ogen.

In combinatie met naaldloze mesotherapie

Electroporatie is een exclusieve technologie en wordt ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd. Het is een combinatie van micromassage en trillingen die de speciale serums in de huid laten doordringen waardoor de huid intens gevoed wordt en de huid zich weer kan herstellen, opbouwen, verjongen en verbeteren. Het bijzondere van deze machine is, dat ikzelf na gelang van de behoefte van de huid op diverse temperaturen kunnen werken ( - 10 tot + 40 graden ) om zo het beste resutlaat op uw huid te behalen.

Wat is mesotherapie gezicht?

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met:

* rimpeltjes en een slappe / doffe huid

* hyperpigmentatie

* acne littekens

* rokershuid 

* zonbeschadigde huid

* gedevitaliseerde vermoeide huid

* onderhoud van de rijpere huid

* verbetering van de huidkwaliteit: toniciteit, glans, hydratatie

* reductie van fijne rimpels

* preventie huidveroudering (anti-age)

* als onderhoudsbehandeling na 'zwaardere' huidverbeteringstechnieken zoals lasers, diepe peelings om de resultaten van deze technieken te behouden

Voordelen mesotherapie

Met Mesotherapie wordt de huid intens gevoed en gestimuleerd tot verjonging waarbij de productie van collageen en elastine toeneemt. Na de behandeling beschrijven patiënten hun huid als uitgerust, stralend en steviger met minder rimpeltjes. Het is een pijnloze natuurlijke, zachte manier van huidverjonging (biorevitalisatie)

*Droge of doffe huid

Uw huid voelt droog en trekkerig aan. Hydraterende crèmes van de drogist of apotheek werken misschien tijdelijk, maar bieden geen langdurige oplossing. Een doffe en uitgedroogde huid is onprettig voor uzelf en laat uw look minder goed voelen. Uw huid straalt niet meer.. Door het gebruik van lichaamseigen hydraterende stoffen verbetert mesotherapie de huid en zal deze weer stralen.

*Beschadigde huid

Een beschadigde huid is erg kwetsbaar. Littekentjes of gevoelige plekken kunnen wel een boost gebruiken. Door de huid te voeden en de productie van lichaamseigen stoffen te stimuleren versterkt mesotherapie de beschadigde huid. U zult zien dat de huid er weer gezond uitziet en prettig aanvoelt.

*Huidveroudering

U wordt vaak ouder geschat of u bent niet tevreden met de uitstraling van uw huid. Rimpels en lijntjes worden zichtbaar. Iedereen wordt ouder, dat is een natuurlijk proces. Mooi ouder worden is echter een kunst. Uw huid verdient het om op een mooie, gezonde manier ouder te worden en in topconditie te blijven. Mesotherapie werkt huidverjongend en heeft het meest natuurlijke resultaat.

*Huidverslapping en volumeverlies

Een van de gevolgen van ouder worden is de afname van collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt de huid slapper en verliest hij volume. Mesotherapie helpt de huid een handje: de behandeling maakt de huid strakker en vermindert zo de zichtbaarheid van de tekenen van huidveroudering.

Deel deze pagina