Korte uitleg wat deze behandeling met uw huid doet

Korte uitleg wat deze behandeling met uw huid doet

Aqua Facial / Waterpeeling

BEHANDELING OPPERVLAKTEREINIGING

Aqua Facial is een methode van huidverjonging waarbij met speciale vloeistoffen zoals salicylzuur de huid diepgaand wordt gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. De Aqua Facial verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden met een gepatenteerde vloeistof terwijl de huid tegelijk wordt doordrenkt met hydraterende, vochtvasthoudende serums. Deze serums kunnen aan het huidtype worden aangepast.

Als koploper op het gebied van ultramoderne huidverbetering biedt La Vida Beauty and Health corner nu een uitgebreide, alomvattende gezichtsbehandeling aan met behulp van de revolutionaire Aqua Facial Technologie.

Deze geavanceerde apparatuur maakt gebruik van gezuiverd water dat gescheiden wordt in waterstof- (H2) en zuurstofmoleculen (O2). Dit biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging: In één uitgebreide behandeling verzorgt de Hydra Facial met behulp van gezuiverd water een grondige reiniging en diepgaande zuivering van de huid; biedt intensieve hydratatie en huidverjonging en geeft daarnaast een ultieme, voedingsrijke boost dankzij de speciale essences voor uiteenlopende huidproblemen.

Het resultaat: Een ultra-schone, stralende huid die tot in de diepste huidlagen gehydrateerd is. De behandeling heeft bovendien een huid-verjongend effect dat meteen zichtbaar is: zonder downtime, vervellingen of andere bijwerkingen. En dat alles dankzij de kracht van zuiver water!

Hoe werkt Aqua Facial Technologie?

De basisprincipes van Aqua Facial-therapie berusten op gezuiverd, geïoniseerd water dat machinaal gescheiden wordt in waterstofmoleculen en zuurstofmoleculen. Normaliter bestaat water (H2O) uit een verbinding van waterstof én zuurstof. Door het scheiden van deze moleculen kunnen de waterstofmoleculen onder hoge druk de huid binnen dringen en deze van binnenuit diepgaand hydrateren. Ook is het mogelijk om op basis van ditzelfde principe speciale essences met waardvolle werkzame stoffen geheel naaldlos te injecteren: Onder hoge druk worden de essences met behulp van zuiver waterstof in de huid gespoten waar zij onderhuids significante huidverbeteringen bewerkstelligen.

Grondige reiniging en exfoliatie

Grondige reiniging met behulp van puur gezuiverd, geïoniseerd water dat dezelfde principes omvat als een dermabrasie & peelingbehandeling in:

De huid wordt door de combinatie van waterdruk en een essence met geselecteerde werkzame stoffen als het ware afgeschuurd en gepolijst.

Hierdoor kunnen verouderde huidlagen geheel veilig worden verwijdert om zo de nieuwe, egalere en jongere onderhuid naar boven te halen voor een jeugdigere gloed en algehele verfrissing van de teint.

Door het gebruik van zuivere waterstof is deze methode veiliger en milder dan gebruikelijke dermabrasie methodes. Bovendien wordt de huid al tijdens de behandeling diepgaand gehydrateerd.

Diepgaande zuivering

Tevens is het mogelijk om de poriën grondig en diepgaand te zuiveren met behulp van vacuümtechniek waarbij de druk van het gezuiverde water de poriën als het ware ‘open zuigt’. Hierdoor kunnen deze niet alleen beter worden gezuiverd maar wordt het tevens mogelijk om werkzame, huid-regenererende stoffen in de vorm van speciale essences doelgerichter aan te brengen en efficiënter hun werk te laten doen. Hiervoor kan de huid plaatselijk ook met ultrasone golven behandeld worden waardoor de poriën nog sneller en beter in staat zijn de werkzame stoffen op te nemen.

Een speciale, vibrerende scrubber is bovendien uitstekend geschikt voor het verwijderen van verouderde huidcellen, blackheads en whiteheads van de huid. Doelgerichte revitalisatie dankzij werkzame Essences De essences die gebruikt kunnen worden op verschillende momenten tijdens een Aqua Facial behandeling, worden gekozen in overeenstemming met het specifieke huidtype en het beoogde resultaat.

De werkzame stoffen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit essentiële oliën voor rijke voeding; blekende bestanddelen voor een oplichtend effect; salicylzuur voor een zuiverende werking en speciale essences tegen huidveroudering. Doordat deze in combinatie met geïoniseerd waterstof onder de huid worden gespoten kunnen de werkzame stoffen de huid van binnenuit behandelen en regenereren.

Verbeterd huidmetabolisme

Zowel de vacuüm-behandelingstechniek als ook de ultrasone golven wekken middels zachtaardige massage belangrijke celvernieuwingsprocessen van de huid en zorgen tevens voor een betere bloedtoevoer, effectievere lymfedrainage en algehele versterking van de huid.

Door de positieve invloed hiervan op onder meer de collageenproductie ondergaat de huid zichtbare kwalitatieve verbetering die ook na de behandeling nog door blijven werken.

Effectieve huidverjonging met oa. radiofrequentie (BIO Lifting)

Een Aqua Facial behandeling biedt naast opties voor aqua peeling/dermabrasie en de ultrasone toepassing nog een derde mogelijkheid om de huid een flinke verjongingsboost te geven: Radiofrequentie golven.

Middels een speciale behandelkop kunnen plaatselijke tekenen van huidveroudering doelgericht worden behandeld en verdwijnen lijntjes rond de ogen en lippen, evenals wallen en plaatselijke huidverzakkingen. Diepere rimpels worden uitgevlakt en het huidoppervlak wint aan elasticiteit en stevigheid. Algehele verbetering van het huidbeeld en de teint.

De vele combinatie toepassingsmogelijkheden van de Aqua Facial technologie bewerkstelligen samen een zichtbare huidverbetering die zich tevens uit in een lichtere, egalere teint van de gezichtshuid. 

 

Deel deze pagina