RF in combinatie met de Hifu

RF in combinatie met de Hifu

Uitleg over hoe de RF behandeling werkt

Uitleg over hoe de RF behandeling werkt

RF Gelaatsverjonging

Helaas wordt de huid na gelang dat we ouder worden droger, dunner en de fijne lijntjes beginnen te komen.

Het verouderingsproces kan versneld worden door factoren als intensieve en langdurige blootstelling aan zonlicht, zwaar roken, onregelmatig en/of ongezond leven en stress.

Huidversteviging door met medische radio frequentie. RF

Hoe verstevig je het gezicht, de hals en decolleté, verminder je rimpels en ga je anti-aging tegen?

Radiofrequentie energie (RF) is hier bijzonder schikt voor: het stimuleert de natuurlijke productie van elastine en collageen en daarmee helpt het de huid weer veerkrachtig, zacht en stevig te maken. Een RF behandeling is een veilige, pijnloze en effectieve manier om van rimpels, lijntje en een verslapte huid af te komen.

Het beste is dat deze techniek geschikt is voor alle huidtypes. Hoe ontstaat huidverslapping en rimpels? Als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces veroudert de huid. Er vindt steeds minder celdeling plaats naarmate we ouder worden. De fibroblasten (de cellen die collageen en elastine aanmaken) worden in een jonge huid iedere 21-28 dagen vernieuwd. Dit proces vindt slecht nog iedere 40-45 dagen plaats naarmate de huid ouder wordt.

We verliezen elk jaar zo’n 1% van ons natuurlijke collageen en tijden de meno pauze wordt dit proces nog eens drastisch versneld. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Wat hierbij ook een belangrijke rol spelen is: stress, zonlicht, luchtverontreiniging, medicijngebruik en levensstijl met als gevolg dat de natuurlijke vochtregulatie stagneert en verhindert dan de elasticiteit van de huid. Om dit proces tegen te gaan is het erg belangrijk de cellen te stimuleren om weer collageen en elastine aan te maken.

Hoe werkt Radiofrequentie De behandelkop van een RF machine maakt gebruik van een radiofrequentie door middel van twee bipolair gekoelde elektrodes. De collageen vezels warmen op door de dermis heen zonder deze te beschadigen. Doordat deze vezels verwarmd worden trekken deze samen en verstrakt de huid, het resultaat is dan ook direct zichtbaar. Daarnaast stimuleer je het metabolisme van de fibroblastcellen en dus de productie van nieuwe collageenvezels en andere dermale matrix proteïnes. Het effect van een RF behandeling is lange termijn nog groter omdat dit proces enkele weken tot maanden in beslag neemt.

Door Radiofrequentie (RF-golven) in combinatie met de RF OPT, kunnen zonder chirurgische ingrepen de zeer gewilde Face Lift, huidverjonging en huidverstevigende behandelingen worden verricht.

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam heeft zich de laatste tien tot vijftien jaar een vaste plaats verworven in de cosmetische wereld. De plastische chirurgie kent tegenwoordig veel manieren om een leeftijdgerelateerde huidcorrectie uit te voeren.

Op non-operatief gebied is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging. De methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er aan dit type huid-’lifting’ geen operatie te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie. De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam.

Hoe werkt de methode?

De methode werkt als volgt: Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hipodermis (het onderhuids vetweefsel).

Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroklasten en fibroblasten, weer goed op gang gebracht. Dat wil zeggen, de elastinestructuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtig gelaat. Hierbij vinden in de lederhuid merkbare veranderingen plaats.

Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger. De werking van het eigen collageen, elastine, en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht gaat stralen en krijgt een frisse kleur. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, die het meest opvallende effect van een facelift bewerkstelligt.

De procedure neemt 30 tot 60 minuten in beslag, afhankelijk van de behandelzone. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf (op de schone, droge huid wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet). Deze behandeling is absoluut pijnloos: de gewaarwording van warmte wordt afgewisseld met een gevoel van verkoeling; de resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen. ( naar gelang de conditie van de huid )

Cosmetische specialisten bevelen de RF-methode aan als een veilige, non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht (het straktrekken van de huid op jukbeenderen en wangen, het verwijderen van wallen onder de ogen, het ‘liften’ van boven- en onderooglid, het verminderen van kraaienpootjes van de buitenooghoeken naar de slapen, en ook van de vouwen van neus tot lippen en diepe rimpels rond en boven de mond, en het vormen van correcte contouren voor de lippen en de gezichtsovaal). Ook voor hals, decolleté!

Zowel dames als heren hebben baat bij een RF-Lifting als zij hun gezichtscontouren willen corrigeren, de jeugdige uitstraling en elasticiteit van hun huid graag behouden en zich liever geen zorgen maken over leeftijdsgebonden veranderingen zoals rimpels of een verslappende huid. De werking van de radiogolven is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast:

• voor correctie van de gezichtscontouren

• rondom de ogen

• bij decolleté en hals

De RF-Lifting helpt bij het wegwerken van de slaphangende, oudere huid van het gezicht en elders op het lichaam. Vooral kleine, ondiepe rimpeltjes verdwijnen snel. Werkt doeltreffend op littekentjes en keloid. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid! Huidcorrectie met behulp van radiogolven is een absoluut onschadelijke behandel-methode, tijdens welke u geheel kunt ontspannen en kunt genieten van de verwarmende elektromagnetische golven.

De RF-Lifting is niet seizoensgebonden en de methode is voor alle leeftijden geschikt, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en ook voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, wordt deze behandeling afgeraden. Buiten kijf staat dat de RF-Lifting een toniserende werking heeft en dat deze voor het herstel van de collageenstructuur in de diepere huidlaag zorgt, met hetzelfde merkbare effect als een operatieve facelift. Maar in dit geval wordt de huid niet uiteen getrokken en wordt deze niet dunner naarmate er meer behandelingen zijn, zoals bij een chirurgische facelift het geval is.

Het is ook opmerkelijk dat het effect gedurende een jaar (al meteen na de RF-faceliftbehandeling) steeds sterker wordt: u gaat er zienderogen jonger uitzien, waarna het resultaat nog lang behouden blijft!

Resultaten van de behandeling:

● Bij het gezicht bewerkstelligt een RF-Lifting een zichtbaar strakkere huid van de wangen en op de jukbeenderen, herstel van de juiste kinlijn, gladstrijken van rimpels en vouwen rondom lippen en ogen, het straktrekken van oogleden en het verminderen van wallen onder de ogen en het tot stand brengen van een duidelijkere en fraaiere mondbelijning.

● De methode geeft een uitstekend verjongingseffect bij de handen, die meestal de leeftijd verraden van zelfs de meest verzorgde vrouwen. De RF-facelift maakt de huid steviger en veerkrachtiger, waardoor storende aders verborgen blijven.

● Bij correctie van het lichaamshuid is de RF-Lifting eveneens onvervangbaar. Deze helpt de contouren van de schouders, die op latere leeftijd lelijk kunnen gaan hangen, aan de achterzijde correct en veerkrachtig te maken. Voor een optimaal resultaat wordt een traject van vier tot zes behandelingen aangeraden, die eenmaal per maand tot 2 maanden plaatsvinden. Dit bewerkstelligt niet alleen een direct resultaat van de facelift, maar ook een cumulatief effect, dat tot uitdrukking komt in een verhoogde veerkracht en stevigheid van de huid.

RF apparaat werkt ook doeltreffend bij:

*Hersteld een Couperose huid

* Verlicht hyperpigmentatie

* Verkleint de poriën

* Maakt terug collageen en elastine aan

* Lymfedrainage gelaat( speciaal, wallen onder de ogen nemen af )

* Rekent af met een rokershuid /vermoeide huid

* Een uitstekende huidverbeteringsbehandeling

* Littekens worden minder zichtbaar

* Uw huid wordt rijkelijk gevoed met kostbare hyaluronserum ( cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en anti-oxidanten )en voedende crème die bij uw huid past U ziet meteen na de eerste keer een heel goed resultaat!

Deel deze pagina