Hifu is ook geschikt voor het liften van de boven armen

Hifu is ook geschikt voor het liften van de boven armen

Exclusieve gelaat- en lichaamsverjonging ' Hifu '

 

De nummer 1 gelaatslifting van Europa

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt.

Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie. Werking van HIFU lifting: Welke zones kunnen behandeld worden? Kin / Kaaklijn Wenkbrauwen / Oogleden Wangen en voorhoofd Kraaienpootjes Hals Decolleté De behandeling is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode.

HIFU lifting is de ideale behandeling voor mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, verslapte hals, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

HIFU lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen. Vermits de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden. Resultaten van HIFU Lifting: Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar tot weg. De huid is duidelijk gelift. Bij een lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.

1. -Vermindert rimpels rond het voorhoofd, ogen, mond,…

2. -Lift en verstevigt de huid van de wangen

3. -Verbetert huidelasticiteit en contouren van het gelaat

4. -Verstevigt afhangende kaaklijn en vermindert hamsterwangen

5. -Lift en verstevigt de huid op voorhoofd, lift de wenkbrauwen

6. -Verbetert de huidstructuur, maakt de huid helderder en frisser

7. -Vermindert rimpels en voorkomt veroudering in de nek

8. -Geeft in combinatie met fillers een verbetering van verouderingsverschijnselen

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen.. Een kleine zone duurt ongeveer 15 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 55 min.

Zijn er nevenwerkingen?

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren. De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, HIFU lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn HIFU lifting is niet geschikt voor mensen tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend huidanalyse zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het hangt af in welke stadium uw huid bevind en in welke conditie. Bij een rijpere huid zijn meer behandelingen nodig. ( persoonlijk raad ik u 5 behandelingen aan ) Bij een jonge huid, is 1 behandeling voldoende!

De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling. Desgewenst kan u na 1 maand de behandeling terug ondergaan, dit is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant.

Werking in de diepte.......ongezien resultaat SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. HIFU Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift. HIFU Lifting gaat de groei van nieuw collageen stimuleren, deze nieuwe collageen proteïnen gaan de huidstructuur opnieuw opbouwen. Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid. Hoe ouder u wordt, hoe minder collageen uw huid bevat. Door de verminderde collageen, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verschijnen.

Oud collageen wordt dankzij HIFU vervangen door nieuw collageen. De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden. Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Vervanging van collageen blijft tot wel 6 maanden duren.

Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft. Uw huid zal gezonder, sterker, gladder, strakker en jonger zijn en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen. HIFU lifting is een huidverjongende behandeling met liftend effect zonder de vervelende nevenwerkingen van een operatie. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan na ongeveer 30 dagen weer een nieuwe behandeling nodig zijn. Zo krijgt uw huid terug nieuwe prikkels om verder te kunnen herstellen.

Persoonlijk raad ik u 5 behandelingen aan om tot een zeer mooi resultaat te verkrijgen. Bij een jonge huid, is 1 behandeling al genoeg. Om eerlijk te zijn, hangt het af naar de conditie van uw huid...

HIFU Lifting werkt in op verschillende huiddieptes: 1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm. De behandeling werkt in de diepte zonder schade te veroorzaken aan op de oppervlakte van de huid. Is de behandeling pijnlijk? De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling.

Prijslijst HIFU Lifting: HIFU Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift. Tijdens een gratis en vrijblijvende huidanalyse wordt besproken welke zones nodig zijn om een optimaal resultaat te bekomen.

Behandeling

Eerst wordt er contactgel aangebracht ( zoals bij een echografie ) en de ultrasone energie wordt toegepast.

De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling. Dat gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling. U kunt gaan genieten van uw behandeling.

Gedurende de behandeling wordt al de 3 de huiddieptes toegepast om zo het gewenste resultaat te verkrijgen. Wilt u extra aandacht voor een bepaalde zone? Vraag het gerust en ik pas het toe.

Na de behandeling:

Mag u dezelfde dag niet warm douchen. En niet uw gezicht wassen met warm water.  (enkel op dezelfde dag )

24 uur geen sport met veel inspanning.

48 uur geen sauna

2 weken geen intensieve zonnebad

2 weken lang een speciale zonnecreme gebruiken ( is bij mij verkrijgbaar )

2 weken lang uw gezicht goed hydrateren ( creme is bij mij verkrijgbaar )

1 maand geen Color Light, laser of E-Light, IPL, en OPT

 

Helaas is deze behandeling niet geschikt voor:

Iemand die een pacemaker heeft

Iemand die zwanger is of borstvoeding geeft.

Iemand die een kuur heeft gevolgd waaronder: Accutane / Roaccutane / Oratane in de afgelopen 9 maanden

Iemand die haar/zijn gezicht heeft laten liften met goud draden.

Iemand die een ernstige hartafwijking heeft.

Iemand met zware diabetes.

Iemand die kanker heeft.

Als je in het verleden bent behandeld met permanente fillers of er zijn implantaten geplaatst, is het onverstandig met de HIFU te behandelen in dat gebied. Als er een actieve infectie is (denk bv aan een koortslip), uitgebreide acne of wanneer er wondjes zijn in het te behandelen gebied, is deze behandeling niet geschikt.

Bij mensen met een heel donkere huid (huidtype 5 en 6) ben ik voorzichtig omdat door de toegebrachte warmte in de huid toch donkere vlekken zouden kunnen optreden, maar we kunnen zeker behandelen. Het is verstandig vooraf te overleggen als je een auto-immuunziekte, epilepsie hebt of bloedverdunners slikt. We zullen dan samen bespreken wat verstandig is.

Extra info: complicaties: lichte roodheid complicaties: lichte zwelling maximaal 24 uur

verzorging week 1 iedere dag een hydraterend masker of een hydraterende creme verzorging week 2 om de dag een hydraterend masker of een hydraterende creme verzorging week 3 om de 3 dagen een hydraterend masker of een hydraterende creme

advies: 2 weken na de behandeling niet zonnen of zonnebank advies: 24 uur na de behandeling niet te intensief sporten of sauna advies: 6 uur na de behandeling geen make-up advies: vermijd extreme koude of hitte temperaturen advies: was het gezicht met lauw water advies: 500 mg paracetamol half uur voor de behandeling

Resultaten zijn: GOED, HEEL GOED enkel moet u even geduld hebben om het gewenste resultaat te krijgen..

Deel deze pagina